این وب سایت توسط احمد عینی زاده درست شده است
تاریخ : جمعه 23 / 12 / 1391
نویسنده : احمد عینی زاده
دارچين يك ادويه خاص است. هنگاميكه آن را به غذا اضافه مي‏كنيم طعم شيريني به غذا مي‏دهد كه حتي مي‏توان آن را باشكر اشتباه گرفت. ولي در عين حال ضررهاي شكر را نيز ندارد. به علاوه، دارچين خواص بسياري از لحاظ سلامت براي بدن دارد. يكي از خواص دارچين اين است كه باعث افزايش كارايي هورمون انسولين در بدن مي‏شود و در نتيجه بدن نياز كمتري به اين هورمونبراي كنترل قند خون پيدا مي‏كند. تحقيقات بر حيوانات نشان مي‏دهد كه ادويه مريم گلي اثر انسولين را دو برابرمي‏كند. زردچوبه و ميخك اين اثر را سه برابر كرده ولي دارچين حتي اثر بيشتري از ادويه ‏هاي ذكر شده را بر انسولين خون دارااست. بسياري از افراد مبتلا به ديابت گزارش داده ‏اند كه مصرف يك قاشق چايخوري دارچين روزانه تأثيربسيار مثبتي بر قند خونشان داشته است. همچنين برخي تحقيقات نشان دهنده تأثير مثبت دارچين در كاهش فشار خون بوده ‏است

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








آخرین مطالب

/
نشر آثار احمد عینی زاده #ibodi #ahmadeinizadeh